Foam Inserts

Specilalavet skumindsatse Designet og lavet til dine behov! Fræsning, vandstråleskæring og stansning 3D Design Service Alle former og alle dimensioner! Brug for hjælp? CNC skumproduktion Ingen minimum antal Høj kvalitet Egen produktion


SKUMINDSATSE & INDLÆG

Vi producerer alle former for skumindsatse til alle former for udstyr ...

Vi producerer alle former for skumindsatse til alle former for udstyr og benyttes typisk hvor udstyr skal transporteres eller hvor hver ting har sin egen plads. B.la. til LEAN projekter. Dette kan være skumindsatse til intern transport, opbevaring af værktøj eller til organisering af f.eks. formtadele til maskindele. Vi benytter kun den bedste skumkvalitet til vores skumindsatse og vi anbefaler en PE-skum (Polyethylen) i forskellige densiteter, der er et stærkt og fleksibelt materiale med en lukket cellestruktur.

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring.

FOAM iNTERIORS

PLASTAZOTE
Cross-linked

Vi producerer alle former for emballageskum på vores fabrik i Herlev også i små mængder og tilbyder sammen med vores samarbejdspartner komplette løsninger inkl. papkasse, æske m.m.

Vi har fuld kontrol over hele fremstillings-processen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

VI LAVER SKUM TIL DIT UDSTYR

Vi har de sidste år investeret massivt i vores produktionapparat, hvilket i dag gør at vi har det mest effektive produktionsapparat på markedet. Dette betyder at du som kunde får de den bedste kvalitet og flotteste resultat og til de laveste omkostninger på markedet.

 

CASE INDRETNINGER 3D DESIGN Skal vi lave dit næste projekt? Slide
To Top