€9.0 - €22.0
From To
€22.0
€9.0

5 products

5 products

Grip

Plastkufferter

Individuel produktemballage

Vi er specialister i at designe og udvikle produktemballage tilpasset netop dine produkter. Vi tilbyder et stort udvalg i kvalitets plastkufferter velegnet som produktemballage. Vi står gerne for det hele lige fra valg af produkt, individuel skumindretning tilpasset jeres produkter samt case branding.

Få et tilbud

Plastkufferter til emballage og præsentation

Stort udvalg i prisbillige plastkufferter

Vi tilbyder et stort udvalg i kvalitets plastkufferter med fokus på høj kvalitet, et flot design og attraktiv pris. Vi tilbyder flere serier herunder Tekno Cases og EKO Cases som begge er en serie kvalitets plastkufferter, særligt henvendt til et Skandinavisk design og til en attraktiv pris. EKO Cases er en helt nye serie moderne Plastkufferter , med et nyt attraktiv design.

Både Tekno Cases og EKO Cases er populære som produktemballage, tilbehørskuffert eller som salgskuffert til alle typer brancher. Du kan vælge mellem mange størrelser og flere farver samt flere typer af logoer som serigrafitryk, "In Mould Labelling" print.

Nyhed miljøvenlig plastkufferter

Organciline er en ny serie af plastkufferter, der som alternativ for plast indeholder en blanding af materialer indeholder glukose, naturlige voksarter, mineraler og naturlige fibre. Glukosen kommer fra sukkerrør og sukkerroer og er en teknisk sukkerkomposit som ikke er en del af den glukose der kommer fra fødevareproduktion. ORGANICLINE serien består af op til 93% regenerative råvarer og kan genanvendes. Med valg af organci line får du en miljøvenlig plastkuffert.

EKO Cases
EKO Cases

Nyhed EKO Series Ny serie vandtætte lette og innovative cases fremstillet af 100 % genbrugsplast. EKO serien er let, slidstærk og modstandsdygtig overfor vand og støv og er den helt rigtige balance mellem robuste standard cases og de professionelle vandtætte cases som Peli Cases.

Tekno

Tekno Cases er en serie kvalitets plast kufferter der er produceret. Med en Tekno Case får du en god kvalitet til en lav pris og du kan vælge mellem mange farver og med skumindretning.

SPI

SPI plastkufferter er en serie plast cases i en god kvalitet og med mange muligheder for farver, logo med fuld farve print og skræddersyet skumindretning tilpasset netop dine produkter

Excellent

Excellent case er en serie robuste plastkufferter i over 25 standard størrelser, lige fra den helt lille case til relativt store cases. De større cases har dobbelt vægge for at gøre dem ekstra robuste. .

 

Plastkufferter vi lagerfører

 
 
Transporter dine genstande ekstra trykt med plastkufferter

Beskyttelsesbokse

Når der skal sendes, eller opbevares produkter, og genstande som der skal passes ekstra meget på, og som du gerne vil undgå går i stykker, eller bare vil have opbevaret på en smartere måde. Her tilbyder vi vores plastkufferter, til ekstra omhyggelig transport. Plastkufferterne holder tæt om produktet som der skal transporters, og sørger derfor at den er holdt ekstra sikker og ikke går i stykker eller får skader.

Udover dette er de også meget lette at transportere rundt på grundet håndtaget. Udover at bruges som opbevaring og transportering, kan plastikkufferterne også bruges som emballage, til forskellige produkter.

Vores plastkufferter kommer i mange forskellige størrelser og vi har et stort udvalg. Som noget nyt har vi også fået flere serier af plastkufferter lavet miljøvenligt og i genbrugsplast.

Udover dette tilbydes der også skum, til transportering af de ekstra skånsomme objekter, så som glas eller andre ting med høj værdi, man gerne vil passe på. Her tilbyder vi specialindretninger i formskpret skum eller bare skum som du selv kan skære til efter dit udstyr og genstande.
View as

5 products

Set Ascending Direction Set Descending Direction
 1. Extreme EXTREME 004S With Foam
  dimension316 x 195 x 80 mm
  Special Price €22.4 Regular Price €36.0
 2. EXTREME-003V Micro Case EXTREME-003S With Foam
  BESTSELLER
  Extreme EXTREME-003S With Foam
  dimension316 x 195 x 53 mm
  Special Price €18.6 Regular Price €30.0
 3. Extreme EXTREME Grip Transparant
  dimension212 x 140 x 47 mm
  Special Price €10.9 Regular Price €17.5
 4. Extreme-001 Micro Case EXTREME-001S With Foam
  BESTSELLER
  Extreme EXTREME-001S With Foam
  dimension157 x 82 x 41 mm
  Special Price €9.0 Regular Price €14.5
 5. Extreme Grip 002 Micro Case EXTREME-002S With Foam
  BESTSELLER
  Extreme EXTREME-002S With Foam
  dimension212 x 140 x 47 mm
  Special Price €12.1 Regular Price €19.5
No more product
To Top